Ödla


Canon EOS 500D+18-55IS

Vi ses på måndag!


Nu drar jag och min sköna familj ut på vägarna till farmor och farfar i Härnösand.Hoppas att vi inte krockar.

Kolla in här på måndag igen, då händer det en stooooorcooooool överraskning här på bloggen! Eller, cool för mig, ocool för er. Jaja, nu ska jag packa det sista, god jul på er allihopa!
 

Julklappar


Jag behöver inte förklara vad jag gör. Gubbmössan är på också!

Svenskaprojektarbetesredovisning


Lång rubrik? Faktum är att det är precis vad jag håller på med. Alltså jag tränar till redovisningen imorgon, så önska mig lycka till!  PS. På lovet blir det superupdate, jag lovar! Ni kommer förstå varför, jag är så lycklig! DS.

School


Hej då alla, nu blir det skola. En vecka kvar, sen är det lov! Ska jobba skiten ur mig!

Hjälp!


Har grubblat över det här jättelänge, men jag får det bara till Folkets Tandläkar-Wille typ.

Godnatt!


Ni förstår inte hur mycket lust jag har att träna! Jag har inte tränat (så man blir helt slut) på flera veckor! Jag har supermycket spring i benen så en joggingtur skulle sitta fint... Men varför ska det vara så mörkt och kallt? Hatar vintermörker.
Nej, vet ni vad jag får ta och hitta på? Denna bild är färsk, ser ni något fult på den? Just det, min spegel (om ni inte syftade på mig). Jag har inte tvättat den på ett år, och här är resultatet. Fint? Noooo...

Godnatt


Räkna med uppdatering noll imorgon. Nu SKA jag plugga! Jag ska få klart ett svenskaskit och matteskit. Jag klarar det här! (TRYCK F5 OM NI INTE SER NYA DESIGNEN! väldigt tråkig och ful, orkade inte med den andra bara...)
 

RSS 2.0