grimbart


Hej! Laddar upp alla bilder från igår när jag red Grimbart! Det gick sådär kan man säga. Först igår fick jag reda på att min handställning (säger man så?) har varit fel hela tiden! Och jag har ändå ridit ett helt år. Så den är lite fail om man säger så.





Haha man är ju vacker... Men Grimart är så himla mysig och helt underbar att rida! Min ridlärare sa att vi passade jättebra ihop och tyckte att jag skulle fortsätta att rida honom, jag ba "JAAAAAAA!!" :D

PS: Gjorde en ny kategori också. "Ridning". Lite "jag-tror-att-jag-är-bäst-på-att-rida" känsla över det hela men jag ville ha ett ställe att samla alla sådana här bilder på.

tar en paus


Hejsan allihopa! Tänkte ta en liten paus med bloggandet nu. Har helt slut på inspiration och vill satsa på plugget nu. Vi hörs när vi hörs!



torsdag


Satt kvar i skolan till fem och gjorde klart den där jävla SO helvetet. Usch, det var inte min dag idag. Har varit depp, sur och haft ångest hela dagen. Kul liksom. Men nu ska jag fortsätta plugga, sen blir det ut och springa och göra styrkeövningar. 



can't help myself but count the flaws




Young Blood, The naked and famous

Ännu en underbar låt med en underbar musikvideo. T.R.U.E L.O.V.E

skön dag


Hej på er! Idag hade vi trivseldag i skolan och åkte till Rålis. Vi körde brännboll (vilket dock var jättejobbigt, hatar att skämma ut mig inför hela skolan...), fotade och hade det mysigt. Efteråt åkte jag och några andra tillbaka till skolan och hade kul. Haha, dööör! Fasen vad flummigt det var!

Nu har jag dessvärre så jäkla ont i huvudet, men fan, jag ska ut och springa ändå. Så vi hörs imorgon då!



mot skärmarbrink


Get up
Survive
Go back to bed

Så känns det idag ungefär. Skulle döda för att få krypa ner i sängen och sova några timmar till, haha. Men nu ska jag möta upp Sara, Ebba och Jessica i skärmarbrink nu, sen åker vi tillsammans till Rålis. 

Ha en fin dag!


happy


(Hej kassa uppdatering! Men bloggar bara när jag känner för det och när jag har tid.)

Idag på ridningen red jag den supergulliga lilla B-ponnyn Gilbart (tror jag han heter). Han är ny på ridskolan, och så otroligt söt och mysig att rida! Det gick så jäkla bra och jag är jätteglad! Fina Ebba fotade och filmade lite så bilder kommer upp senare.


Jag, Ebba och Jessica.

Imorgon har vi trivseldag i skolan och drar iväg till Rålis, hinner nog skänga iväg ett inlägg innan dess. Kram på er alla fina!

22 augusti 2011


Första skoldagen; check. Det gick faktiskt förvånandsvärt bra. Trodde jag skulle ligga rakålng på golvet och sova (som jag brukar ungefär), men jag jobbade riktigt bra, plus att jag stannade kvar två timmar extra, bra där Iris!


Oops, stor bild :S

Nu laddar jag för kvällens springtur. Är riktigt trött, så jag spriger nog inte så långt idag. Vi hörs imorgon. HUGS!


mopskatten




Canon EOS 500d + Canon EF 50mm f/1.8 II

Världens sötaste katt eller vad? Den såg verkligen ut som en liten mops, haha...

upptagen hela dagen


Vaknade vid 10 imorse och var tvungen att plugga innan jag skulle till Betty. Blev ganska stressigt så jag hann inte blogga. Nu har jag precis duschat och ska gå och lägga mig snart. Haha skojar inte, är så sjuuukt trött!



Imorgon börjar skolan på riktigt. Ska göra en rivstart och plugga röven av mig nu i början, så man inte får för mycket skolarbete senare i höst. Det innebär ju lite sämre uppdatering, menmen, skolan går före bloggen.

Sköt om er nu så hörs vi imorgon!♥


don't make me bring you back to the start


Rebecca & Fiona, Bullets (spola 1.40) Nu blir det kräftskiva hemma hos Viktor med Olle & John. Ha en grym kväll allihopa!

i hästhagen



runaway



Igår satt jag inne heeela dagen och tjockade i mig godis. Förvisso gott men inte särskilt bra, så idag tänkte jag göra lite nytta - plugga, jogga och sånna saker. Ikväll ska vi på kräftskiva hos Viktor. Känner på mig att det kommer bli kul, med Viktor har man liksom aldrig tråkigt, haha...

Ha en fin dag allihopa!

linnea


Canon EOS 500d + Canon EF 50mm f/1.8 II

Älskar den här bilden. Helt klart en av mina bästa!

shoes in action



grahamspannkakor


Hej på er! Tog en sovmorgon idag, sen har jag bara slappat framför Grey's Anatomy hela morgonen. Men nu börjar det kurra i magen och jag tänkte göra en nyttigare version av pannkakor, där man har grahamsmjöl istället för vanligt vetemjöl, plus en rejäl sallad. Tror det kan bli riktigt gott!



peace out



ickekock


PHUU! Har stått i köket i över tre timmar och lagat indiskt currygryta med ris. Och tja, om man ska beskriva mina matlagningskunskaper är de ungefär lika stora som en tennisboll. Först blev den jättestark och syrlig och smakade spya, men sen fick jag köra i lite egna ingredienser för att syrligheten skulle mattas av. Så det slutade med en currygryta med socker, en skvätt sylt och ½ liter turkisk yoghurt, och då smakade den faktiskt helt okej.



En España

Nu ska jag ut på en liten powerwalk, det kryper i benen... Har fan inte sprungit sen i tisdags! Shit, måste ut! Vi ses imorgon!

klippning


Utvecklingssamtalet gick bra! Det kommer gå jättebra den här terminen och jag är verkligen taggad! Är dock supertrött just nu, kan bero på att jag vaknade halv sju imorse. Haha varför ställer jag alltid klockan typ 100 år innan jag egentligen behöver gå upp? En fråga som jag aldrig kommer kunna svara på...

Jaja, nu ska jag och mina mörka ringar under ögonen (som dock är övertäckta med 20 lager concealer) cykla till Globen för att klippa bort lite slitna toppar. Var ett år sen jag klippte mig, det behöver verkeligen frächas upp lite. 



bilder från bornholm


Jag var ju på Bornholm (en dansk ö) för några veckor sedan med min bästa kompis Betty och hennes familj. Har inte visat några bilder än så jag tänkte göra det nu!


Betty (med sjukt vackra ögon!!)


Solnedgång vid hamnen...


... och från vårat fönster.


Utsikten från fönstret. Jag och Betty bodde i finaste rummet, helt galet vad mysigt det var!


Vid piren.

Har många fler bilder att visa, men vi tar det en annan gång. Måste säga att den här resan hamnar på en delad första plats på resemål (och jag har ändå rest ganska mycket). Varje morgon gick vi till bagaren och köpte bröd och det är typ det bästa jag vet. Älskar nybakat bröd, haha!

mot skolan


Mot skolan och utvecklingssamtal nu! Har ganska bråttom så det blir ett snabbt inlägg. Vi hörs senare!


utvecklingssamtal imorgon


Nu ska jag fylla i lite papper till utvecklingssamtalet imorgon, sen ska jag sova, är så trött. Vi ses imorgon!





riwer




Två bilder från igår på ridningen. Mobbas inte nu, har bara ridit i ett år. Men tack Ebba som fotade!

solsidan!





JAAAA MITT LIV ÄR RÄDDAT! :D


back to school




Nu kör vi! En ny termin med massor av kul! Oh shit, jag kom nyss på att jag börjar åttan! Damn vad tiden går fort (gud, börjar låta som min egen mormor).

stallet



Nu ska jag till stallet och träffa Ebba, sen rider jag vid kvart över 5. Första gången på terminen! Känns lite nervöst eftersom att jag inte suttit på en häst sen några månader tillbaka, men det ska nog gå bra ändå.
Vi hörs imorgon alla fina!

sommardagar






Några bilder från juni månad. Saknar sommarvärmen, är inte alls taggad för höst och skola än. Hur är det med er?




happiness



Canon EOS 500D + 50mm f/1.8 ll

Jag, Ebba, Jessica. Saknar dem!

pics


Hej allesammans! Börjar dagen med en posetiv nyhet! Nu kan jag äntligen ladda över bilder till datorn! Så var beredda på många inlägg fyllda med bilder som har tagits det senaste halvåret. Goood or whaaat?




sleepover


Sov över hos Betty med Terese igårkväll lite spontant sådär. Är så tacksam över att jag har sånna typer av vänner, helt underbara! Iallafall, vi hade askul och supermysigt. 

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig nu. Ska nämligen vakna vid halv 7 imorgonbitti och springa. Älskar att va ute i skogen och springa tidigt på morgonen. Så jäkla härligt!


Betty och...


...Terese. Vackra människor :)



B & I


Sitter och gråter av lycka. En finare vän kan man inte ha.


Äkta vänskap bygger på kärlek.

handlar


Hej på er! Springturen gick bättre än väntat för jag sprang ca. 7 km! Näst bästa personbästa (hmm skum mening...)! Men nu ska jag cykla till affären och köpa ägg. Seriöst, bar blivit beroende av omelett! Med chorizo, lök, och massa peppar, MUMS! 


Right now



13 augusti 2011


Nu drar jag och mitt morgonruffs ut på en springtur. Godmorgon förresten!



svar




svar: japp, precis vad jag gör. I åttan blir det riktigt tufft i skolan så då är det alltid bäst att ligge steget före.

home


Amanda tipsade mig om den här låten, och jag fullkomligt ä.l.s.k.a.r den. Blir så jäkla lycklig av den, och speciellt av videon (ni får inte missa videon, den är så äkta). Så härlig och underbar! Bra musik som man blir glad av är nog det bästa som finns!


en vanlig kväll på facebook






KUL KVÄLL!


Jag, Lova och Viktor har kul :D

sitter ute och pluggar...


...och lyssnar på en underbar låt.






Friend like you, Joshua Radin

livet är gött


Hahahahahaha jag dör! Det sitter en liten unge utanför mitt fönster och snackar för sig själv. "PUSH, HAA, NEEEJ JAG DOG, PRUTTGRODA! MEN JAG FÅR MER LIV... PUSHPUSH NEJ JAG DOG IGEN!". Underhålling på hög nivå!



NOOOOOOOO


Fanfanfanfanfanfan!! Jag som lovat mig själv att aldrig bli en sån TV-serienörd (för när jag väl är beroende av någonting går min fritid åt att sitta och nörda mig, och jag har inte tid för det), men de senaste dagarna har jag vaknat lite tidigare för att ställa om dygnet igen, och då har Grey's Anatomy gått på TV5, och nu... HEJ BEROENDE! Vill bara se mer och mer! Måste köpa alla avsnitt om man kan det.



BÄSTAAA!

rise and shine, rise and shine my sister




at cheap monday



gårdagskvällen...


...tillbringades med Nora. Jag är känt henne sen jag var nyfödd kan man säga. Fan asså, vi hade så sjukt kul! Allt från förlossningar på gatan till stop motion videos. Haha, en kväll att minnas♥




Jag, Lova och Nora. Och Lova var ju tvungen att ta upp det där jävla fingret också (är så trött på det. På nästan varje bild man ser nu för tiden dyker det alltid upp. Vad är grejen liksom?) -.-

Jylice&Fanny




Tävlar hos Jylice&Fanny (http://creatives.blogg.se/category/tavlingar.html) om en goodiebag från Bik Bok. Riktigt snygga grejer, vore fett med grrrreeeaaat om de ville flytta in i min garderob :)

finally


Nu är jag hemma från allt. Det har rent sagt varit en väldigt händelserik och upptäcksfylld semester (eller hur Betty... :P) Haha har en rolig sak att berätta för er charmelefanter när skolan börjar. Bornholm var så sjukt underbart och Malmö likaså. Vet ni hur FKN mycket jag vill bo i Malmö eller??!! Det är en grym stad, älskar den!

Idag cyklade jag, Lova och mamma in till stan och kollade på Pride paranden. När jag kom hem sprang jag och Lova till söderbysjön och badade, sen powerwalkade vi hem. Har haft något i halsen sen vi var i Spanien så jag har inte kunnat träna, men ÄNTLIGEN så kunde jag det!! Har varit deprimerad över att jag inte kunnat jogga på typ 2 veckor, så detta var värsta energikicken! WEEEEHOOOOO :D



Min vackra Betty :)



RSS 2.0