mgmt


pieces of what

the youth (live tyvärr, hittade inget annat. Sök på Spotify!!)

Nu har jag hittat ännu lite mer musik med mina älsklingar i Mgmt. Ebba och Amanda vet vad jag menar. Vi är deras fetaste fans. Min favorit är The Youth, men tyvärr hittade jag bara live-versioner på youtube. Men ett tips, sök på det som kallas Spotify. Underbara Mgmt, alla deras låtar älskar man på ett eller annat sätt. Blir så lycklig av deras musik!

sailor


januaribilder. Canon EOS 500D + 50mm f/1.8

fotosugna öron


Hey yo! Hur är läget? Läget här är bättre, men inte bra, därför stannar jag hemma idag. Blir troligen helt kry tills på onsdag eller med lite tur, imorgon. Har enorm lust att gå ut och fota (jag har inspiration upp till öronen!) , men med tanke på min hals i nuläget så får jag skjuta upp det. Eller så tar jag den risken att bli ännu sjukare. Jag får fundera lite.


helt jävla rätt


En kommentar på kenzas blogg:

"Asså fattar du hur jävla mycket TUR du har? hur många tjejer som hade dödat för att vara på din plats? och du bara säger ”tack” som att du fått ett par skor från Nelly och inte precis sett en spelning som tusentals tjejer drömmer om? du är bara en bortskämd stockholmsbrud som fått smaka på för mycket av det goda i livet..jag ger dig creds till ditt utseende, du är en av de mest naturligt vackra tjejerna jag sett och det är för ditt utseende jag följer din blogg för jag tycker om att titta på vackra människor (och för att du får massa gratis och bra erbjudanden, som det här till exempel) men annars är din blogg helt ärligt sjukt tråkig och du är bara..vad ska man säga? helt jävla plain. dina inlägg handlar om ”godmorgon nu ska jag äta ägg och korv” 11 på morgonen, sen ska du ut o fika och sen ska du på sånglektion och sen ska du mysa med din ”man”/dina tjejer.seriöst, kan du inte göra något/blogga om något som folk tycker om förutom dina fina bilder på dig? kan du inte GÖRA något av ditt liv med alla möjligheter du har istället för att bara sitta på din röv och låta folk kontakta dig och på så sätt bli ”känd” för att du följer med på en räkmacka, för det är exakt det du gör..du har ingenting UNIKT, ingenting PERSONLIGT..Du är bara en fin docka att titta på coh folk utnyttjar det..och din stil, aså ha ha med dina pengar hade jag ju varit sveriges snyggaste klädda, du har ingen personlig stil utan du kopierar andra rakt av och du kör fortfarande på massa ringar, nitar, svart och rött läppstift stilen och färgglad clutch..seriöst? och din sk skokollektion…det är ju bara rena kopior av andra stora märken.. kom igen nu, gör något av dig själv, skaffa ett riktigt jobb, då kanske folk uppskattar ditt bloggande mer än att läsa om ditt tråkiga liv då du vaknar, skiter, äter och gör otroligt fula miner som du tror är roliga!"

Detta var en kommentar jag såg på Kenzas blogg, och jag kan inte annat än att hålla med. Visst, jag läser hennes blogg och har alltid gillat henne, men bakom allt detta så är det ju såhär det är. Sure, man måste ge henne cred för att hon har kommit så långt, och det var faktiskt hon + några andra som startade hela den här dagens outfit grejen. Och vad är det man ser, nästan varenda jävla blogg kör med dagens outfit nu. Men det skiter jag i, för det är exakt såhär jag också har tänkt om henne. Och ja-hon är dösnygg och har en kropp to die for, men hey, hon är för perfekt, det blir så tråkigt i längden.

Någon som håller med mig?




musiknörderi


För er med min musiksmak (grym musiksmak!) så kommer lite musiktips här. Ta din tid och lyssna igenom dem nu, för de äger verkligen. Favoriten just nu är #1, Heavens On Fire med The Radio Dept. Blir så lycklig så fort jag hör den! Annars är Bittersweet Symphony grymt fin också. Älskar låten och har gjort det i några år nu. Det snurrar i min skalle är också sjukt bra, men ack så uttjatad.
The Radio Dept - Heaven's on fire


Familjen - Det snurrar i min skalle


The Verve - Bittersweet Symphony

RSS 2.0