Solum


Tänkte visa lite pics från Solum, bara för att ge er en överblick på hur det ser ut.



Utsikten från huset



Solnedgången vid stranden och hästarna som badar :)






Stranden

Om man går ca 5 min kommer man till havet. Älskar den här platsen, känns lite som utomlands :)


And finally, favoritbilden :) Så jävla härlig ♥

Soo, slut på det roliga och åter till packningen. Hoppas alla får en GRYM sommar och att alla är lyckliga, cause i'm♥

byebye


För några timmar sedan kom jag hem från Gnesta. Det är så himla mysigt där! Fotade bl.a 2 dagar gamla föl (!!), hästar, kossor och ännu mer hästar. Mår så bra av att få vara i naturen och ute på landet, det känns verkligen som jag. 

By the way, imorgonbitti åker jag och Lova iväg till mormor. Då väntar en 9 timmars lång bussresa upp till Umeå, och sedan 2 timmars bilresa upp till Piteå. Jag kommer dö säger jag bara. Vi stannar hos mormor i några nätter, sen åker vi till underbara Solum och hälsar på farmor och farfar. Vi åker hem den 7 juli, men då åker vi direkt till Españaaaa i två veckor! Så det blir väldigt hetsigt, och knappt någon tid att tillbringa framför datorn. Och det innebär såklart färre inlägg. Men gud liksom, varför sitta inne vid en fkn dator när man kan vara ute och njuta av sommaren!? 



Efter Spanien är det lite oklart ännu vad vi ska göra. Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill JAG VILL åka till Bornholm med Betty i några dagar men familjen vill visst inte det. Men jag ska tjata tills jag tappar rösten (bokstavligt talat) för det skulle verkligen göra min sommar! Om jag inte får - då bär det antagligen av till Malmö i några dagar. 

Yesbox. Vi hörs eller ses någon dag. Ska packa det sista nu, och sedan tänkte jag lägga upp lite bilder från Solum (vårat sommarställe, ungefär samma sak som ett landställe, fast man bara är där på sommaren). HUGS!♥


the radio dept


Är det bara jag som älskar The Radio Dept?! Sitter bokstavligt talat och injicerar deras musik i mitt blod. Älskaaaaar♥

My favorties

Heaven's on fire


Domestic Scene


This time around




GL säsong 2


El sol, The Zwan - bästa låten som skapats♥


Hello! Igår kväll var så sjukt rolig! Jag, Lova och Tova spelade in en film igen, första på ett år! När vi var mindre påbörjade vi en serie som heter GL. VI har spelat in ca. 10 avsnitt och en GL The Movie, och nu påbörjar vi GL säsong 2 alltså. Och det är så sjukt kul! Efter filminspelningen satte vi på hög musik och dansade som galningar vid parkeringen, och filmade alltihop. Gud, stackars människor som råkade se oss. Det gick ju hett till...

Idag då? Jag och Lova åker tilll söder för att kolla på Tovas teateruppspelning, och sen efteråt ska vi shoppa lite. Vill fynda lite plagg nu på rean. 


Bildbrist, som vanligt :)

gjort mitt livs första kladdkaka


Hejsan! Mår alla bra? Inte jag. Har gjort mitt livs första kladdkaka! Kan låta lite konstigt för en kladdkakeberoende människa som ändå har levt i fjorton år, men alla är inte kungar i köket. Faktum är att den blev skitäcklig eftersom att jag råkade hälla i 1 dl mjölk istället för 1 dl mjöl. Men jag skiter i det såklart och äter upp halva ändå. Så nu mår jag som ett as, smart chey där!

Om någon timme drar jag till stallet, och efter det tänkte jag dra ut på en lååång powerwalk. Hoppas alla får bästa dagen!



the killers


the killers, when you were young
You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now
Here he comes
He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined
When you were young

RSS 2.0