bornholm & malmö


Hey dudeeeees! Blev lite deppig sen igår och kände att jag behövde vara själv ett litet tag, så jag åkte in till stan och gick runt längst vattnet samt lyssnade på musik. Precis vad jag behövde. Nu mår jag bättre och ska börja packa, för imorgon åker jag och Betty till Bornholm! Det ska bli så jäkla kul! Årets höjdpunkt, har längtat ihjäl mig! Sen efter det åker vi till hennes mormor i Skåne en natt, och sen åker jag vidare ner till Malmö med familjen. Perfekt avslutning på sommarlovet med andra ord :)


COCACOLA ORIJINAL TILL OSS FÖR VI ÄR SÅ COOOOLA!!!!!!! HIHIHIHI :P


skärholmen


Drar till Skärholmen med Johanna nu. Kommer förmodligen hem med tom plånbok, hehe. Får passa mig lite...


hemma


Hej på er! Det är en trött, smutsig men glad Iris som skriver idag. Äntligen hemma efter ca. 11 timmars resa hit och dit. Men det hände en lite rolig sak också på mellanlandningen i Barcelona. Johan Rheborg (ja, Fredde från Solsidan) var på samma plan som oss. Senare på Arlanda körde han in väskan i mitt ben. FUCKING STARSTRUCK JAG FICK ELLER??!?! Han är en av mina favoritkomiker (så fort han rör sig ramlar jag av stolen av garv) så jag blev helt tomatdeluxröd i ansiktet hela tiden. Haha...

Daamn vad jag känner att den här bloggen börjar bli ful och tråkig. Men satsar på en höstdesign istället för att sitta och pilla med designen nu. Och snart fungerar bilduppladdningen som den ska också (... när jag har hittat pogrammet som man ska installera... säg inte att jag har tappat bort det) och då blir det mera pix också. Good or what?


Lite halvt random till två pers jag saknar väldigt, väldigt, väldigt mycket!♥

sista kvällen


Nu drar vi ut och äter och förmodligen hinner vi kika på lite skor (PLEASE GOD, HOPPAS CONVERSEAFFÄREN ÄR ÖPPEN!). Känner att jag saknar mina slitna gamla Converse alldeles för mycket och jag hoppas på ett par nya, men ja, priserna ligger ju på en 60 euro och det har man ju inte liggandes i bakfickan precis.

JAJA fan vad jag tjatar. Vi hörs hemma i Sverige sen.


äventyr




En konstig bild på dagens lilla äventyr. Fast just nu regnar det och det känns lite motigt att dra ut och gå/klättra i detta väder... Annars bilr det väl en shoppingrunda. Behöver ett par Converseliknande skor eftersom att mina gamla låga vita fick gå i graven härom dagen (de blev lite små, skavde sönder MELLAN tårna, så jag har röda stora hål i fötterna just nu. FUCK vad ont de gör!) Det kändes jobbigt att säga farväl, de har ju ändå hängt med i snart 2 år. Snyft.

Nog om det. Ska göra mig i ordning nu och sedan träna lite styrka. Det blir yoga/pilates, mage, ben och en liten springtur. Hoppas alla mår bra!! (PS. Det är prick en månad kvar till skolstarten för mig nu. Tiden går snabbt asså!)


beach


Hey dudes. Jag har legat på beachen hela dagen och blivit solbränd AS HELL på bröstet! Har väldigt lätt att bränna mig, så jag måste använda solskydd 50 för att undvika att likna en kräfta, men ja, denna gång utan resultat.

Annars då? Ska ta en dusch för att sedan gå ut och äta. Visste ni att världens bästa resturang ligger här? Så maten här är grym!





Bilder från idag. Have a good time babes!

san sebastiàn


Hej på er! Sitter och kopierar å, ä & ö nu och det är ett sabla helvete kan jag säga. Men, jag ska försöka skriva lite ändå.

Livet här är mycket roligare än hemma i Stockholm. Alla är så glada och sprider glädje och kärlek till varandra. Så fort man går utanför dörren smittas man av glädjen och blir så lycklig (till skillnad från Stockholm där man typ slänger bitchblickar till varandra och uppfattas som en idiot om man börjar prata med en random person på tuben). Igår var vi i Pamplona där det är fiesta just nu, hela stan + människor från andra städer har fest. Det är tjurrusningar, tjurfäktningar (vi var på en igår, berättar mer sen), och vart man än går står det människor och dansar. Feeeeeeest var ordet.

Annars så badar vi i havet, äter (all day, all night), och har det grymt kul. Här om natten sprang Lova och jag runt på stranden, och det var så sjukt vackert. Hela stadens ljus speglade av sig i havet och allt man såg var glittrande ljus typ (hohoho).

Hoppas att alla har det fett med grymt! Laddar upp lite bilder jag har tagit med mobilen, men jag väntar med att ladda upp bilder från systemkameran. HUGS!








bye sweden



Nu bär det av mot Españaaa allihopa! Bloggar troligen där, annars så ses vi den 22 juli! Ha det bra gott folk!          xxx

T




T as in Tova, will always mean something. Love you, you're my everything.


kvällsdopp


Jag, Lova och Tova cyklade ner till söderbysjön vid åtta och tog ett kvällsdopp. Herregud vad varmt det var i vattnet. Vi hade askul och cyklade hem vid halv tio. Och på vägen hem sjöng (skrek) vi skithögt och hade det kul. Älskar lifet♥


July


Kom hem igårkväll från Solum. Ashärligt, har över 500 bilder i kameran men ja, jag kan fortfarande inte ladda över de till datorn. Känns rätt trögt med tanke på att det inte har gått i ett halvår.

Annars är allt grymt bra, för att vi drar till Spanien på fredag och åker hem 12 dagar efter. Vi bor i en lägenhet 500 m från stranden, och jag tror att de har internet där borta också, så då slänger jag nog in ett inlägg ibland. 

Nu ska jag fortsätta med packningen och så. Ha det grymt :)

RSS 2.0