Kraa's Realeseparty


bilderna tappar kvalitet när man lägger upp dem) Kika in på deras hemsida här om ni vill.

Högkvarteret




På realesepartyt förra lördagen.

weekend wars



@%#&


Som ni säkert märker ligger min uppdatering på noll just nu, men jag har så himla mycket andra saker att göra än att sitta vid datorn. Idag har jag varit i stallet med Amanda och Ebba. Vi har fotat mycket, men just nu så funkar det inte att ladda upp bilder. @%#&!! Jag blir uppriktigt förbannad på den här @%#& skitdatorn! @%#&@%#&@%#&!


En fin bild på mig och Ebba.

Min lördag ser ut att krascha. Jag är ett stort, surt åskmoln full av... åska.

kommer snart...


Ja du. Snart kommer designen att uppdateras lite. Mina designkunskaper är ungefär lika stora som en tennisboll, men jag ska låta kreativiteten flöda lite, så kommer jag säkert på något fint. (Har en tillfälling header nu. Jag arbetade länge med denna. Är riktigt nöjd faktiskt!)ironi. Nu-duscha. Mitt hår luktar hest.

Pussar.

ULIVIA


Vi avslutar bloggandet för idag med ett bloggtips. Denna gången har Oliva fått lite smått tur och snott uppmärksamheten. Älskar hennes bilder, hennes stil och henne sköna attityd. Visst gillar vi sånt?

Vill önska er en sjukt bra måndags kväll också. The scary man aka läraren bombarderade oss med en hemstudiedagsuppgift som vi tydligen ska knåpa på tills på torsdag. Åter till den nu alltså.

08/01/11


Tjenare! Satt och pluggade matte tills klockan halv 2 inatt, så snacka om att jag behöver göra något annat idag. Då tog jag tillfället i akt och frågade Tova och Lova om de ville åka till Globen med mig. Och självklart ville dom det, jag är ju oemotståndlig. Det är ju kul att träffa Tova också, för hon har ju varit borta i tre veckor nu.

Så nu ska vi alltså till Globen om ni inte redan har fattat det. Men det går fort. När jag kommer hem ska jag plugga matte igen. Livet suger.


Tova och Lova för några veckor sedan.

2 januari 2011


Idag ska jag försöka göra något vettigt av dagen. Alltid blir det så i slutändan, att jag sitter vid datorn till kvällen med oborstade tänder och näsan i datorskärmen. Väldigt hälsosamt, jag vet. Därför ska jag borsta tänderna, slita mig från datorn och gå ut. Vem vet, jag kanske åker skidor eller skridskor om vädret tillåter? Sen ska jag förflytta mig någon decimeter till höger där engelskan väntar.
Det låter väl vettigt?
 
Förresten, är det någon mer än jag som märkt att Emmy Goodwin har skaffat lösenord på sin blogg? Kanske är det tillfälligt? Synd är det iallafall.

RSS 2.0