svenska nitton


Hej, hoppas alla mår fint! Dagen har varit väldigt lång. Har varit kladdkakesugen exakt hela dagen (läs: kladdkakeberoende) och så måste ju Ebba komma hem någon gång också? Är iaf så sjukt trött nu, tror jag somnade lite på bussen faktiskt, hehe. 


Nu tänkte jag plugga lite, ska skriva en foto-krönika om redigering. Heeydå.

en liten bräda



Kan faktiskt åka lite, för er som tvivlar. Denna lånade jag lite snabbt utav min femåriga granne, men ska skaffa mig en egen snarast (i rätt storlek, hehe).

heeeeeeeeeey


hey där! är så sjukt lycklig nu! DET ÄR JU FAN EN VECKA KVAR TILL FALUN!!?? gaaaaaaahh dör!! sitter här och sjunger för mig själv och låtsas att jag är brun. hej nolifer liksom. :D



oaktiv


Hej! Har haft underbara dagar med Betty, vi har varit med varandra varje dag sen i onsdags. Känns helt underbart att ha en sån fin vän.♥ Lägger upp lite bilder från dagarna som gått senare idag. Nu-ut och fota lite. Ha en fin dag!


summerfeelings


Två gamla bilder som jag inte har visat ännu. Nu - plugg, och sedan ut och njuta av solen. Ha en bra dag!

raploves


Nicki Minaj - Super Bass

Lil Wayne feat. Eminem - No Love
Två raplåtar som mina öron lyssnar sönder. De beskriver verkligen saker jag går genom nu (eller ni vet, man lyssnar på en låt och det känns som man är med i en musikvideo och att hela världens kretsar runt en). Musik är så underbart♥ :)

Godnatt på er!

RSS 2.0