BU!




Nu ska jag ut och skrämmas med mina två kompanjon-spöken! Vi hörs senare med bilder.

BUUUHH!

Ny facebookprofil



Lördag


Då var det lördag igen. Ser ut som vanligt, åker till teatern och umgås lite med Betty efter det :) Visar upp dagens outfit sen också!


En gammal snygging på mig. Diggar tanten bakom också.

Osocial


Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, men bara för ett tag, och gå ner till mor min och vara social. Äta chokladpudding och chips med andra ord.


En härlig bild från i somras. Den där smoothie-glassen var underbar kan jag säga. Jag älskar min mage! ALLT får plats där nere! Allt från spenatsoppa till råsocker.

Irritationsobjekt


En sak jag stör mig på. Riktigt mycket på, som jag alltid har gjort, det är att tjejer alltid ska vara sexiga, medans killarna är coola. Som i dessa musikvideos. Alla tjejer är lättklädda, skakar på rumpan medans killarna står och kollar på. Varför är det så? Som om tjejerna är något killarna kan kolla på när de har tråkigt. Jag hatar sånt här! Samma sak är det med färgerna. I alla BR's kataloger och i all reklam, leker tjejerna med rosa barbiedockor, hästar eller små pyttehundar. Killarna leker med coola, svarta och blåa bilar, transformers och lego. Visst, tjejer kanske gillar barbies och killar kanske gillar lego,men allt ska man inte ta för givet.



Är det någon som håller med?

RSS 2.0