galeet


Heey vi är galna barn ibland asså! Vi drog till söderbysjön och badade! O-M-G högst 3 grader i vattnet och 10 i luften men vi var i aslänge ändå. Kanske kommer en video senare. Nu fixar vi med en tipsrunda till Tovas lillasysters fest, sen blir det myskväll med film och chips.


drar till bästa


Nu drar jag en av de bästa pers jag känner, the one and only BETTY - min bästa polare dääära. Sover hos henne, ska bli fett mysigpysigtå (som hon säger). Öhh ja. 


Dör lite smått över min entusiastiska överdrift (fakesmile med andra ord) , men whatever, bilden är fin.

oshit


Heysan! Har visst varit lite osocial de senaste dagarna, men det är mycket plugg och så. Tänkte bara säga det och hoppas att alla har det fett med grrrrymt!
 


jogga


Ja förfan, nu drar jag ut (fast egentligen kommer jag alrdig komma ut, men ähhh skitsamma)



yesterday


Tjänare. Igår spenderades kvällen med Viktor, Tova och Lova. Till mestadels med Viktor och Lova, eftersom att Tova gick hem ganska tidigt. Älskar spontana kvällar då det händer oplanerade saker, som igår tex. Vi spelade vollyboll och senare gick vi in till Viktor och hade fett med kul där. Hade inget liv igår kände jag, skrattade åt allting och var allmänt hög på glass, hehehe...

Imorse tog jag en joggingrunda i skogen, och resten av dagen har jag pluggat. Tänkte vila lite nu (HEJ TRÖTTA MÄNNISKA) , och sen fortsätta med pluggish. Heydå!


fkn ondsag


Heyyy. Har varit på filmhuset idag och sett "Himlen är oskyldigt blå". Just boring. Sen har jag varit ledsen och sur av vissa anledningar hela dagen också, började gråta i skolan så våran lärare Johan kom fram och ba "men Iris, jag kan hjälpa dig"... heh, blev lite paff där. Tur att Tova alltid finns där och muntrar upp mig♥ :) 

Nu ska jag plugga mattetråk och få in det där med ekvationer i min skalle........ vi ses i himlen.

En superful randombild som jag egentligen hatar att lägga upp. hehehheheheh.

play, pause


Heeey jag orkar inte blogga mer, kanske något enstaka inlägg då och då, men det händer så mycket i mitt liv nu så jag hinner inte sitta med näsan i datorskärmen och skriva tråkiga inlägg om mitt konstiga liv. Hoppas ni gör vettiga saker och mår fint!


RSS 2.0