summerdays


Vintern kan ta sig i röven. hatahatahatahatahata

mycket plugg här


Hej fis. Har så mycket plugg nu innan sportlovet så nu vill jag bara gasa på och hinna allt innan! Svarar på era underbara kommentarer imorgon. Pusshej♥



number twenty


Idag är det åtta dagar kvar till första mars. Mars är den månad där snön börjar smälta en aning och minus blir till plusgrader. Mars månaden där våren börjar komma smått och april är månaden där den börjar på allvar. Tänk, vad lite tid det egentligen är kvar tills man kan snöra på sig Conversen och se knopparna komma på träden.

En och en halv månad, inte mer. Det här kommer gå så jävla fort och jag har huvudet sprängfullt med lycka, kreativitet och kärlek. Fan vad bra den här terminen kommer bli!! Så jävla underbar!





söndagen


godmorgon! denna dag kommer tillbringas med min vän dammsugaren och kusin dammtrasa. Kanske hinner jag med att umgås med min bästis mopp också. Mitt umgänge alltså... så grymt gäng!

Nej, allvar nu. Jag ska städa rummet och besöka skogen. Härlig dag, älskar söndagar!


En passande bild från i höstas. Och nej-jag stoppar inte in den i näsan. En ren tillfällighet bara.

PS. jag älskar inte söndagar för er som skulle undra. Ironi ni vet... DS.

buy some jeans


Hej fis. Igår spenderades dagen med min barndomsvän Betty. Det blev en hel del chips, spring i trapphuset, målade naglar, tonat hår (yes, now it's darker) och sånna saker. Mysigt var det iallafall.

Nu ska jag och Lova tjatat med oss mamma till Globen (aka Ericsson Globe) och köpa oss lite jeans. Hoppas jag hittar några som faller mig i smaken, har nämligen ett par drömjeans i huvudet som jag bara måste ha!


Högkvarteret 22/01.

i need you to need me


Galen onsdag. Vardag med andra ord. Har jobbat med spanska hela dagen lång, och hann redovisa i slutet av dagen. Min spanskalärare sa att hon ville sjunga för att jag var så duktig. Hrmf. Är man best eller?

Men när man är klar med ett steg, måste man genast ta itag med nästa. Det är precis vad jag ska göra nu.


Påväg till stallet i höstas med mina cheyor minus Jojo. Fan vilken tid asså. Skönt att den börjar försvinna nu. Ännu är det inte helt över, men snart så. Vi har varit så jävla starka tillsammans. Hade aldrig klarat mig utan er. Den värsta perioden i hela mitt liv tonar sakta ut på grund av er

Älskar er!!

crazzzzzy


Tjenare!! Idag har det varit så galet roligt! Det hände en sak som gjorde att hela mitt liv tog en snabb vändning åt det posetiva hållet, och den glädjen kommer sitta i länge! WOHO livet äger!


Nu ska jag keka lite mellis, sen bär det av till stallet. Har inte ridit på tre veckor, och jag har längtat varenda minut! WOHO livet äger!


weheartit



Hej på er! Idag är det ett speciellt datum som jag tror att ni alla har koll på. Själv tycker jag att det är överskattat, och jag noterar aldrig denna dag. Pappa var tvungen att påminna mig i morse. 

Ikväll tillbringar jag kärleksdagen med min dator. Vad vore jag utan den? Har sån fruktansvärd växtverk i benen också, att jag varken kan gå eller stå. Lova var tvungen att bära mig hem sista biten från dansen. Ouff.

sunday


Guten Morgen! Ska snart ut på längdskidorna igen. Egentligen fattar jag inte vad jag gör där. Längdskidor är ungefär en av de tråkigaste saker som finns att göra här på jorden, men jag måste träna. Har man ett nyårslöfte så har man. Tänkte köra tre km, och om jag är riktigt duktig så blir det kanske fem. 

Nu blir det kycklingsallad! Fasen vad gott det är!

andra februari tjugohundraelva


Dagen rullade på riktigt bra! Fick mycket gjort samtidigt som jag var på bra humör, älskar onsdagar! Efter skolan gick jag och Lova hem till Viktor och var där några timmar. Han har nyligen fått en kattunge. Tror ni jag smälte? Sjukt vad söt katt, helt stört! 

Nu ska jag läsa lite sjuktfuckinghemskastörda Oliwer Twist. 300 sidor ska vara lästa tills vecka åtta. Jag är på sidan 16. Ja, ni fattar nog.

RSS 2.0